Yousee tager kampen op

På et marked af tv, der egentlig for det meste er styret af diverse streamingtjenester, så vælger yousee endelig at tage kampen op. De har nemlig meddelt, at de vil lancere en helt ny slags tjeneste, der vil gøre det nemmere for forbrugere at se tv. Det kan være en meget drastisk og interessant meddelelse, der helt klart skaber meget stor opmærksomhed. De har nemlig valgt at tage kampen op, da det er så mange andre firmaer, der sidder på magten, når det kommer til tv. Hvis man nemlig gerne vil have film eller serier, som man kan se på farten, så bliver man tvunget til at benytte sig af bestemte streamingtjenester.
Der vælger yousee at tage kampen op mod dem og lancere et produkt, der nemt kan svare dem igen. Der er dog et projekt, der kræver en del detaljer i den sammenhæng. Det kræver blandt andet, at man skal have en helt ny tv-boks. Det gør det blandt andet muligt for kunden at kunne se tv i 4k opløsning, men det giver selvfølgelig også adgang til den nye tjeneste, hvor man kan optage sit tv, hvor man senere ville kunne se for på sin computer eller telefon, når man er på farten. Det er et meget interessant alternativ.

En ny slags TV på farten

Som sagt har de valgt at udgive en helt ny tjeneste, der på mange måder give udviklingen af tjenester til tv’et et spark i den rigtige retning. Det kan nemlig være utroligt svært at skulle udvikle på sådanne produkter, når man ikke er helt sikker på, hvad der egentlig vil være bedst for kunden. Dog har yousee fundet ud af lige præcis, hvad der kunne være det optimale at give til deres kunder, der har brugt dem som udbyder i meget lang tid. Det er dog ikke kun en gave til gamle og trofaste kunder, men det er også en fantastisk mulighed for at skabe nye kunder.
Det er nemlig så populært at kunne se forskellige serier og film på farten, så det er et tiltag, der helt sikkert kommer til at gavne dem. Det kan nemlig være svært at forestille sig et samfund, hvor man ikke bare kan sætte sig og se en film på sin telefon. Det er nemlig en meget dybafhængighed efterhånden. Så hvis man ikke har en af de mange forskellige streamingtjenester, hvor man får muligheden for at se en masse ting, når man ikke lige er hjemme, så er dette det perfekte alternativ. Med i alt 250 timers optagelse tilgængeligt, så er det bare med at optage nogle udsendelser.