Vinduespudsning til erhverv?

Som erhvervsdrivende er det naturligvis vigtigt at sørge for at virksomheden fremstår flot og præsentabel, især hvis det er en virksomhed med kundebesøg. Selv uden kundebesøg er det en god ide med en flot virksomhed, det sender gode signaler til ansatte og samarbejdspartnere. Der er flere muligheder for at gøre en virksomhed flot og præsentabel. Vinduespudsning af facade, indgangsparti og vinduer generelt er en simpel måde at få en flot virksomhed på. Det kan virke absurd, men flotte og skinnende vinduer udstråler ganske enkelt professionalisme, kontrol og overskud. Det er hvad vinduespudsning kan give enhver virksomhed.

Når du som erhvervsdrivende er på udkig efter vinduespudsning, så skal du først vurdere dit behov og du skal ganske enkelt optælle dine vinduer. Herefter kan leverandøren af vinduespudsning komme med et forsigtigt prisoverslag. De fleste leverandører af vinduespudsning kommer gerne med et prisoverslag, men foretrække ofte at besigtige selve ejendommen, da der er stor forskel på vinduestype. Selve vinduestypen sammenholdt med antal vinduer og om der skal bruges stige eller ej, er afgørende faktorer for leverandøren af vinduespudsning når vedkommende skal give dig en pris på at pudse dine vinduer. Samtidig skal du naturligvis beslutte hvor ofte vinduespudseren skal komme fordi og pudse vinduerne på kontoret, og du skal desuden afgøre om leverandøren af vinduespudsning skal pudse både udvendigt og indvendigt, eller blot nøjes med udvendigt. Det er dog meget almindeligt at erhvervsdrivende vælger at outsource både udvendig og indvendig vinduespudsning.

Der er ikke den store forskel på vinduespudsning af private boliger og erhverv siger Jonas. Vinduespudserne er de samme, der kan dog være tale om at vinduespudsning af erhverv kræver noget andet og mere avanceret materiel. Derudover det det meget almindeligt at vinduespudsning hos erhvervskunder foregår først på dagen, således de erhvervsdrivende ikke bliver forstyrret i arbejdstiden og mens kunderne er i butikken. Typisk tager vinduespudseren erhvervskunder om morgenen for derefter at tage de private kunder. Uanset om du bestiller vinduespudsning til privat eller erhverv, så vil du opleve en stor tilfredsstillelse ved at kigge på flotte og skinnende vinduer. Det vil dine kunder og ansatte også, og dermed er der i den grad tale om en sikker vinder for alle parter.

Læs mere om:  Hyr den bedste vinduespudser i København