Skrotpræmie sikrede os et Sea Cruise

Det lyder måske som en vanvittig historie, men ikke desto mindre er det sandt. Vi bor på et nedlagt landsted, som vi overtog efter mine forældre for ca. 10 mdr. siden. Der har været en del vedligeholdelse, så det har været lidt småt med økonomien og tiden til hinanden. Efterhånden er der dog kommet styr på det indvendige, så nu var vi så småt begyndt at kigge på det udvendige.

Det var ellers ikke fordi vi havde meget lyst, det var koldt og regnede men vi om alligevel til tale om de 3 gamle skrotbiler som min svigerfar havde klodset op bagest i haven. Det var jo ikke fordi de pyntede. Min mand fik dog en idé – vi kunne jo prøve at se om vi kunne komme af med bilerne og få en skrotpræmie. Vi ringede derfor til nogle firmaer, men de første 3 ville have betaling for at hjælpe os af med vores skrotbiler. Endelig var vi heldige! Firmaet www.skrotdingamlebil.dk ville betale os en skrotpræmie! Så nu tager vi et Sea Cruise til Oslo for penge – det bliver dejligt at komme lidt væk fra det hele og få lidt tid til hinanden.

Tænk at der er penge i skrotbiler

Det var noget af en overraskelse at der viste sig at være penge i skrotbiler, men det er jo ikke noget man går og tænker på til daglig. Det var også heldigt at vi ikke gav op men fortsatte med at kontakte flere firmaer. Nu glæder jeg mig til en dejlig tur med min mand – og også over at vi ikke skal se på de grimme biler i baghaven mere.