Netflix er for hele familien

Er du på udkig efter et alternativ til din tv-pakke? Der er mange familier der vælger at nedgradere deres tv-pakke til den mindste, og vælger at have en streamingtjeneste som Netflix ved siden af. Det er utrolig nemt at logge ind på Netflix fra fjernsynet. Ligesom på telefonen fungerer Netflix som en app på fjernsynet. Netflix er noget for alle, så tjek dine muligheder ud og find en masse fede serier. Der er helt sikkert noget for dig.

Derfor skal du have Netflix:

Der er mange forskellige årsager til, at du er nødsaget til at have adgang til Netflix. Hvis du i forvejen har YouSee, så kan du nemt tilkoble dig Netflix tjenesten. Der er mange fordele ved at have Netflix. Du kan se Netflix lige meget hvor du er – bare du har adgang til internettet og enten har en mobiltelefon, Ipad eller computer, som du kan se det på. Samtidig kan man gratis finde ud af, om man vil bruge pengene på et Netflix abonnement. Hvis du opretter en profil, så får du den første måned gratis. Finder du ud af, at Netflix ikke er noget for dig, så kan du nemt melde dig ud, uden at det kommer til at koste dig noget.

Netflix har en meget bred målgruppe, da man både kan finde en masse sjovt til børnene samtidig med, at der er noget til unge, voksne og gamle. Uanset hvilken genre du er til, så kan du nemt finde en film eller serie, der falder i din interesse. Det er meget nemt at betjene Netflix, da man selv kan vælge at søge efter noget bestemt, eller bruge de forskellige kategorier til at se, hvad der ligger derinde. Man kan vælge genre som gyser, komedier, thrillere eller vælge hvad der lige er blevet tilføjet på Netflix og hvad der er populært at se lige nu. Man kan oprette forskellige brugere således, at børnene og forældrene har en for dem selv. Hvis du opgraderer dit abonnement med 20 kr., så kan i være flere til at se Netflix på samme tid.

Læs mere om:  Se film og serier i god kvalitet på din iPhone 8+

Skal jeg vælge Netflix?

Der er mange som ikke kan finde ud af, om de skal vælge Netflix eller Viaplay som streamingtjeneste. Netflix er billigere om måneden samtidig med, at de har flere serier og film at tilbyde seerne. Valg af streamingtjeneste har også noget at gøre med hvilken enhed, som man ser det fra. Med Netflix kan man f.eks. streame gratis over PS3, hvorimod man med Viaplay skal bruge et abonnement. Netflix har meget at byde på, og ligger både inde med gamle og nye film samt serier.