Mountainbikes på tilbud | Sammensæt selv din MTB – få den som DU vil have den!

www.bikebuster.dk Få netop den MTB, du ønsker!

Søger du en mountainbike på et godt tilbud? Er du en person, som ved hvad du vil have, som gerne vil have indflydelse på de produkter, du bruger, og som elsker at have noget, som INGEN andre har? Så skal du såmænd bare klikke HER! På vores site er det nemlig DIG, der selv sammensætter den mountainbike, som du gerne vil have. Du vælger selv alle komponenter fra stel til dæk, så samler vi den for dig og leverer den kvit og frit til din hoveddør inden en uge er gået.

På vores webshop finder du guides til hvilke af komponenterne fra diverse mærker, der matcher hinanden, og hvad der er nødvendigt for at få en mountainbike, der er top funktionel. Disse guides er alle opbygget efter rytter-profiler, så det eneste du skal gøre for at komme i gang er at vælge den profil, som passer bedst på dit behov. Derfra er det blot at følge guiden til hvilke komponenter, der passer godt sammen. Når du udvælger delene til din mountainbike finder du anmeldelser af alle vores produkter, skrevet at købere og brugere af produkterne, så du kan se, hvordan andre har oplevet det produkt, du overvejer skal være en del af din MTB, og hvilke andre komponenter de har oplevet dette produkt passer godt sammen med.

Skab selv din egen MTB og få det bedste tilbud

På vores webshop og i vores butikker landet over har vi altid stærke tilbud på mountainbikes, udstyr til de vilde ture off-road og altid de bedste tilbud på enkelte komponenter fra anerkendte mærker som Treck og Scott. På den måde kan du, ved at sammensætte din egen MTB, få det aller bedste tilbud muligt og skabe den mountainbike, som passer perfekt til dig.

Læs mere om:  Find godt cykeltilbehør uden bøvl - billige cykeldele og udstyr

Er dette første gang du skal sammensætte din egen MTB, eller vil du bare gerne have lidt guiding i hvordan den bedste mountainbike kan blive sammensat til dig, er det altid muligt at kontakte os på telefon eller tage ned til en af vores landsdækkende butikker og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig til at få det bedste tilbud på den bedste mountainbike for dig! Så klik HER for at gå til vores online shop og gå i gang med at skabe den mountainbike, som DU ønsker!