Levering af sand og grus til smukke haver

Levering af sand og grus til de smukkeste japansk inspirerede haver

Vi rejser mere og mere rundt omkring i verden og verden bliver mindre og mindre. Mange dansker bliver inspireret, når de er ude og rejse. Man kan så sandelig også se, at vi har ladt vores inspirationer gå ud over vores haver her hjemme i Danmark.
Nogle er blevet inspireret af de smukke japanske haver og bruger derfor en hel del sand og grus til dannelsen af en smuk arkitektdesignet japansk have. Til dannelse af sådan en typer have, har man brug for levering af sand og grus af forskellige typer, farver og arter.
Disse forskellige typer sand og grus skal så danne mønstre og forskellige stilede områder i haven med store smukke sten og mønstre i sandet og gruset.

Levering af sand og grus til kreative haver og væresteder

Når man bestiller levering af sand og grus kan dette også være til at skabe kreative haver. Der kan være tale om haver med forskellige temaer og områder med forskelig nytte. Når man vælger for eksempel at skabe en have med forskellige niveauer, kræver det levering af sand og grus. Sand og grus skal bruges til at danne forskellige niveau og dybde i haven. Der kan være tale om nogle smukke bede til stauder, der skal være højere end resten af haven. Disse skal have en god solid bund af sand og grus og omridsets så efterfølgende af evt. smukke store sten, således de bliver til stenbede.