Lagersalg er sin helt egen verden

En by i byen

Outlet-byerne er som regel formet som et udendørs shoppingcenter, hvor butikkerne ligger som perler på en snor og danner hyggelige rammer om en god omgang shopping. Enkelte outlet-byer sælger kun deres egne mærker, men størstedelen lader virksomheder købe sig ind i bygningerne og sælge deres varer derfra. Der er derfor altid et stort, varierende udvalg på disse lagersalg.
Butikkerne sælger typisk ud af deres overskydende varelagere fra indeværende eller tidligere sæsoner, som ikke længere er salgsbare i virksomhedernes ordinære butikker. Der kan også blive solgt kollektionsprøver eller varer, som ikke fik den fornødne succes i de ordinære butikker og som virksomheden derfor kun kan komme af med, ved at reducere prisen drastisk.
Lagersalg

Permanent lagersalg

Netop de billige priser er et kendetegn for de udendørs, permanente lagersalg. Ligesom til et ordinært lagersalg, er der mange penge at spare. Det gør sig tit gældende på køkkenudstyr, sportsgrej og inventar til hjemmet, men der er intet regelsæt for, hvad der kan og må sælges i outlet-byerne.
Hvis du besøger outlet-byerne op til sæsonskifte, det vil sige i den måned, hvor virksomhederne overgår til en ny kollektion, kan du ofte være heldig at finde varer der lige er udgået i butikkerne. Der vil derfor være tale om produkter, du ellers ville have betalt det dobbelte for blot en måned tidligere.
Kontra et midlertidigt lagersalg, har outlet-byerne oftest betalingsmaskiner og du kan også tit hæve penge på selve pladsen. Du behøver derfor ikke bringe uanede mængder af kontanter, hvis du vælger at besøge et af de permanente lagersalg.
De udendørs lagersalg er desuden en rigtig god ide i de lune forårs- og sommermåneder, både for dig og hele familien, da der oftest er noget for enhver smag. Kontra traditionelle lagersalg, er der også køkkenudstyr, lejetøj eller møbler i outlet-byerne og du kan derfor roligt tage familien under armen til en hyggelig dag i tilbuddenes tegn.

Læs mere om:  Plæneklipper på tilbud inden foråret kommer i gang