Gør hotstonemassage ondt?

Det er som om, at det er meget op i tiden lige nu og da Bettina fra Av min krop nu også tilbyder god hotstonemassage, ja så måtte jeg ganske enkelt prøve. Egentlig tænkte jeg, at det nok ville være spild fordi det nok mere var wellness end en egentlig behandling hvor mine muskler blev æltet godt igennem, som jeg var vant til. Og det er da også en anden massage københavn form, men når det er sagt, så er og bliver det også andet og mere end wellness. Først blev jeg lagt med ryggen på flade varme lavesten og med et tæppe over mig. Alt imens startede massagen med de varme sten på mine ben. Nej de var varme, men Bettina bevægede stenene hurtigt, så det aldrig blev brændende, men en dejlig fornemmelse de steder hvor stenen havde været.

Efter lavastenene stryger Bettina med marmorsten og jeg siger, huden prikker og sitret fordi der bare bliver sat gang i huden – wow. Arme, brystkasse og ansigt får også en omgang med både lava- og marmorsten. Og så er det ellers tid til at vende sig. Selvom man er startet med, at ligge på varmesten, så får ryggen også en omgang med de varme sten. Og det er ganske enkelt skønt og jeg kan godt forstå, at der bliver talt meget om hotstone.

Til min fødselsdag ønskede jeg mig så gavekort til en behandling og jeg fik et gavekort til en anden klinik, her brugte de ikke marmorsten og det må jeg sige, at jeg savnede, så jeg er slet ikke i tvivl om hvor jeg skal have mine behandlinger med hotstone, det bliver hos Bettina i hendes klinik Av min krop der ligger i Stenløse, kun 5 minutters gang fra S-toget. Især i vinterkulden er det en dejlig behandling.