Den nye iPhone 6s med mange nye funktioner

iPhone 6s
I september 2015 udkom den nye iPhone 6s på markedet, som var en nyere udgave af den allerede eksisterende iPhone 6. Den nye iPhone 6s har ikke kun nye funktioner, men også den nye farve rose gold. Den nye iPhone 6s har været utrolig populær i de mere end 130 lande den sælges i. Allerede 3 dage efter dens annoncering, var der solgt mere end 13 millioner modeller af iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Dette var en ny rekord for Apple.

iPhone 6s’ nye funktioner

Den nye iPhone 6s fås ikke kun i en ny farve, den har også mange nye funktioner. Den nye funktion 3D Touch gør det muligt at gør meget mere end før ved hjælp af et enkelt tryk på skærmen. Kameraet foran og bagved er også forbedret i den nye iPhone 6s. Det har nemlig et 12-megapixels iSight kamera, som er det mest populære kamera i verden. Dette gør det muligt at tage utrolig skarpe billeder, så man ikke behøves at tage kamera med hvis man skal på tur. Udover dette indeholder den også den nye funktion Live Photos, som forvandler et billede til et levende billede på den måde at man optager før og efter man tager et billede. På den måde kan man efterfølgende se det med både bevægelse og lyd.
Frontkameraet gør det også muligt at tage endnu bedre selfies end før, da det tager 5 MP billeder.
Udover de forbedrede kameraer, indeholder den nye iPhone 6s og en ny 64-bit A9-processor, som har en ydeevne som engang kun fandtes på stationære computere. Med denne processor får man op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne og op til 90 procent hurtigere GPU-ydeevne. Dette er praktisk i forhold til telefonens apps og spil.

Læs mere om:  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed