At jage på Afrika safari


når turister valfarter til eksotiske steder for at se, hvorfor kryb og folk lever forskellige steder i verden, er det virkelig ikke alkvalitetstid sslet ikkert, at de lokale synes det er lige “behageligt”.
når man er på safari i afrika, bør man huske dette og være opmærksom på, at det er forskellige menneskers hjem og rutine, man besøger.
derfor bør man behandle både væsner, natur og selvfølgelig mennesker, med respekt og ydmyghed – også selvom du er på jagtsafari.

har du jagttegn, kan du få lov at jagte på safari i afrika

på nogle safarier er det muligt for turister, at få lov at jage. på savannen i afrika kan man bla. skyde vortesvin, impalaer, zebraer, bøfler og springbukke. hvis man er heldig at skyde et kryb, har man muligheden for, at få trofæet tilsendt. der vil dog gå noget tid før dette kan ske, da trofæet først burde igennem en konserveringsprocess.
Afrika Safari

har man lyst til at tage på jagtsafari, er det helt ideelt hvis man har taget et jagttegn på forhånd i ens eget land. finder man så ud af, at man vil til afrika safari, er det en god idé, at skydetræne hjem. her skal man også være opmærksom på, at hjertet på nogle afrikanske væsner, kan sidde lidt lavere end på dyrene her{hjem|barndshjemme. det kan altså anbefales, at træne inden man sætter foden ind i flyveren mod afrika.

undgå at involvere dig med trofæjægere, hvis du er på jagtsafari i afrika

er man interesseret i jagtsafari, burde man se om man slet ikke kan gå udenom de såkaldte trofæjægerne. disse er jægere, som udelukkende jager de mest eftertragtede væsner – nemlig de væsner der er sværest at få ram på, og som vil se flottest ud på væggen. har man skudt et væsner, må man sørge for, at kødet bliver spist og skindet brugt. på denne måde går dele af dyret ikke tabt, og hvad der kan bruges bliver brugt. desuden må man huske virkelig ikke at skyde de arter der er truede.