At jage på Afrika safari


når turister valfarter til eksotiske steder for at se, hvordan væsner og personer lever diverse steder i verden, er det slet ikke altid sslet ikkert, at de lokale synes det er lige “behageligt”.
når man er på safari i afrika, bør man huske dette og være opmærksom på, at det er andre menneskers barndomshjem og dagligdag, man besøger.
derfor bør man behandle både kryb, natur og selvfølgelig folk, med respekt og ydmyghed – også selvom du er på jagtsafari.

har du jagttegn, kan du få tilladelse at jagte på safari i afrika

på nogle safarier er det sandsyneligt for turister, at få tilladelse at jagte. på savannen i afrika kan man bla. skyde vortesvin, impalaer, zebraer, bøfler og springbukke. hvis man er heldig at skyde et dyr, har man muligheden for, at få trofæet tilsendt. der vil dog gå noget tid før dette kan ske, da trofæet først burde igennem en konserveringsprocess.
Afrika Safari

har man lyst til at tage på jagtsafari, er det helt ideelt hvis man har taget et jagttegn på forhånd i ens eget land. finder man så ud af, at man vil til afrika safari, er det en god idé, at skydetræne hjem. her skal man også være opmærksom på, at hjertet på nogle afrikanske væsner, kan sidde lidt mindre end på dyrene her{hjem|barndomme. det kan altså anbefales, at træne inden man sætter foden ind i flyveren mod afrika.

undgå at involvere dig med trofæjægere, hvis du er på jagtsafari i afrika

er man interesseret i jagtsafari, skal man se om man ikke kan gå udenom de såkaldte trofæjægerne. disse er jægere, som udelukkende jager de mest eftertragtede dyr – nemlig de dyr der er sværest at få ram på, og som vil se flottest ud på væggen. har man skudt et væsner, må man sørge for, at kødet bliver spist og skindet flot. på denne facon går dele af dyret ikke tabt, og hvad der kan bruges bliver moderne. desuden må man huske virkelig ikke at skyde de arter der er truede.